Log in

Tietosuojakäytäntö terveydenhuoltohenkilöstön henkilötietojen käsittelystä


Tarjotaksemme ajantasaiset tiedot tuotteistamme, Mundipharma OY pitää yllä tietokantaa, joka sisältää tietoja suomalaisista terveydenhuollon ammattilaisista. Tietojenkäsittelyn juridinen peruste on Euroopan tietosuoja-asetus  2016/679 (27. huhtikuuta 2016, artikla 6 1 f), koska laillisena velvollisuutenamme on varmistaa, että lääkkeitämme määrätään riittävin ja ajantasaisin perustein.

Kaikkia tietoja käsitellään (ts. kerätään, käytetään ja säilytetään) voimassa olevien lakien mukaisesti.

Tietojenkäsittelystä vastaa:
Mundipharma OY
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa
+358 9 8520 2065
info@mundipharma.fi

 

Terveydenhuollon ammattilaisista tietoja sisältävässä tietokannassa on mm. yleiset yhteystiedot (nimi, työpaikka, työpaikan osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite), jotka olemme saaneet tietoja toimittavalta IQVIA Solutions Finland OY-yhtiöltä. Yhteystietojen lisäksi rekisteröimme, mistä valmisteista lääke-esittelijämme ovat kertoneet ja mistä sattaa olla oleellista informoida seuraavassa tilaisuudessa esittelijän tai Mundipharman muun työntekijän toimesta. Tallennamme tietokantaamme myös muistiinpanoja, jotka liittyvät Mundipharman tuotteisiin ja niistä käytyihin keskusteluihin Mundipharman esittelijän ja esittelyssä olleiden välillä.

Terveydenhuollon ammattilaisena voit ottaa yhteyttä sähköpostitse Mundipharmaan info@mundipharma.fi ja pyytää lisätietoja yhtiömme henkilötietojen käsittelystä kieltää henkilötietojen käsittelyn.

Tiedot ovat saatavilla ainoastaan Mundipharma OY-yhtiön työntekijöille. Säilytämme tietoja niin kauan, kuin  yhteistyön terveydenhuollon ammattilaisenkanssaon välttämätöntä tuoteinformaation antamiseksi ja yhteistyön tekemiseksi. Poistamme tiedot, kun henkilö ei enää toimi Suomen terveydenhuollossa, esim. Jää eläkkeelle, siirtyy toiseen (terveydenhuollon ulkopuoliseen) työpaikkaan tai muuttaa ulkomaille.

Terveydenhuollon ammattilaisena  voit halutessasi tiedustella, mitä tietoja sinusta on tallennettu . Lisäksi sinulla on oikeus pyytää kopiota sinusta tallennetuista tiedoista kirjallisessa muodossa. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä oikaisemaan tai poistamaan henkilötietojasi.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota yhteys meihin yllä olevaan osoitteiseen. Jos haluat valittaa henkilötietojesi käsittelystä, ota suoraan meihin yhteyttä. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä Suomen tietosuojaviranomaiseen.