Log in

Entrepreneurs
driven by passion

Mundipharma Oy

Kuuluu globaaliin verkostoon

Mundipharma Oy kuuluu yhteistyötä tekevien, riippumattomien lääkealan yritysten kansainväliseen Purdue/Mundipharma/Napp-verkostoon. Tämä yksityinen verkosto toimii globaaleilla lääkemarkkinoilla. Sillä on maailmassa yhteensä yli 8 000 työntekijää.

Mundipharma Suomessa

Mundipharma toimii 51:ssä maassa ympäri maailman, mukaan lukien 33:ssä Euroopan valtiossa. Mundipharma Oy perustettiin  vuonna 1996. Se huolehtii muun muassa Mundipharma Oy:n tuotteiden jakelusta ja markkinoinnista Suomessa.

Kumppaneilla yhteinen tavoite

Mundipharma tekee yhteistyötä lääke- ja biotekniikka-alan yritysten kanssa kaikkialla maailmassa. Autamme kumppaneita esimerkiksi viranomaisten hyväksyntään, markkinoille siirtymisstrategioihin ja lääkkeiden vahvojen markkina-asemien rakentamiseen liittyvissä asioissa. Tuloksena syntyy innovatiivisia hoitomuotoja, jotka tarjoavat uusia mahdollisuuksia parantaa potilaiden terveydentilaa.

Jos yrityksesi tai tutkimusyksikkösi on kehittänyt lääkkeitä, joita haluaisitte tuoda myyntiin, meillä on siihen tarvittava kokemus ja verkosto.

Anders W. Fogstrup

Mundipharma Oy

Puhelin: 09 8520 2065

Sähköposti: info@mundipharma.fi

Tiellä kohti seuraavaa läpimurtoa

Tutkimusala on ensimmäisten joukossa etsimässä uusia, innovatiivisia hoitomenetelmiä. Mundipharma tukee sen vuoksi ydinaloillamme toimivia kokeneita tutkijoita, erikoistuvia lääkäreitä ja väitöskirjan tekijöitä ja teemme yhteistyötä yliopistojen ja sairaaloiden tutkijoiden kanssa. Uusille lääkkeille ja hoitomuodoille tehdään potilailla tehtävät kliiniset tutkimukset ennen niiden tuontia myyntiin. Tutkimuksissa noudatetaan aina tarkkoja eettisiä ohjeita, joilla varmistetaan tieteellinen pätevyys ja potilaiden turvallisuus. Tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavana osoitteista www.clinicaltrialsregister.eu ja www.clinicaltrials.gov.

Lääketeollisuuden ja terveydenhuollon ammattilaisten yhteistyö nojaa avoimuuteen

Lääkeyritykset tekevät läheistä yhteistyötä lääkäreiden ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Yhteistyö on välttämätöntä terveydenhoidon kehittämiseksi ja lääketieteellisten innovaatioiden syntymiseksi. On tärkeää, että yhteistyö on avointa ja se nauttii yleistä luottamusta. Taloudellisten etuuksien julkistaminen on oleellinen osa tätä avoimuutta.

 

Yhteistyön julkistaminen tarkoittaa käytännössä sitä, että lääkeyritykset julkaisevat kotisivuillaan vuosittain taulukkomuotoisen raportin.

 

Se sisältää taloudelliset tiedot kaikesta julkistamisen piiriin kuuluvasta eri terveydenhuollon ammattilaisten ja organisaatioiden kanssa tehdystä yhteistyöstä. Yksittäisen henkilön tietojen julkistaminen edellyttää tämän suostumusta. Jos suostumusta ei anneta, tiedot julkistetaan ilman kyseisen henkilön nimeä.

 

Mundipharma Oy:n raportti julkistettiin ensimmäisen kerran 31.5.2016 tällä sivulla, ja se koskee vuoden 2015 tietoja.

 

Lisätietoja puh. 09-8520 2065

Anders W. Fogstrup, Mundipharma Oy

 

Muistio PDF

Raportti (2018) PDF

Raportti (2017) PDF

Raportti (2016) PDF

(raportti päivitetty 31.05.2018)

Vahvat suhteet ympäröivään maailmaan

Lukuisat yhteistyökumppanimme auttavat meitä vahvistamaan vuoropuhelua potilaiden, hoidon tarjoajien ja päätöksentekijöiden kanssa. Kaikki kumppanimme tuntevat meitä koskevat eettiset toimintaohjeet

© 2018 Mundipharma Oy

Yhteystiedot

Mundipharma Oy
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa
Y-tunnus: 1048595-3

OTA YHTEYTTÄ

Puhelin: 09 8520 2065
Fax: 09 8520 2062
Sähköposti:
etunimi.sukunimi@mundipharma.fi

TIETOA MUNDIPHARMA OY:sta

Mundipharma OY kuuluu yhteistyötä tekevien, riippumattomien lääkealan yritysten kansainväliseen Purdue/Mundipharma/Napp-verkostoon.

Mundipharma.fi-sivuston käyttöehdot